OVER ONSLS Elektra & Service


Sinds 2015 is LS Elektra & Service in te zetten voor een tal van werkzaamheden. LS Elektra & Service is gespecialiseerd op het gebied van elektrotechnieken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij LS Elektra & Service terecht.


U geeft uw wensen aan met betrekking tot de werkzaamheden en LS Elektra & Service zorgt voor een eindresultaat waar u tevreden mee bent. Bent u dit onverhoopt niet? Dan lost LS Elektra & Service de problemen voor u op totdat u wel tevreden bent.


Van het oplossenvan stroomstoringen tot het plaatsen van een beveiligingssysteem .LS Elektra & Service gaat geen uitdaging uit de weg. Voor de complete elektrotechnische installatie is LS Elektra & Service uw partner. LS Elektra & Service komt bij u langs op locatie om de werkzaamheden uit te voeren.  Heeft u interesse in de diensten van LS Elektra & Service maar staat u niet graag voor verrassingen achteraf? Dan kunt u van tevoren een vrijblijvende offerte aanvragen. Bij akkoord gaat LS Elektra & Service voor u aan de slag.


ZONDER STROOM? WIJ SLUITEN JE WEER AAN!

NOOD AAN ELEKTRISCHE WERKZAAMHEDEN? WIJ HELPEN U GRAAG