ONZE SPECIALITEIT BEVAT

BEVEILIGINGSSYSTEMEN


Voor eenveilig gevoel in huisen extra inbraakbeveiliging kan LS Elektra & Service bij u langskomen om een beveiligingssysteem te plaatsen.LS Elektra & Service biedt diverse soorten systemen waar u uit kunt kiezen. Wanneer u uw wensen aangeeft op het gebied van debeveiligingssystemenkanLS Elektra & Service deze voor u bestellen en installeren. LS Elektra & Service is gespecialiseerd in elektrotechniek en kan deze klus zonder problemen voor u verzorgen in Dedemsvaart en de directe omgeving.


Alarmsysteem woning

U kunt zelf kiezen waar u zich prettig bij voelt.LS Elektra & Service kan u wel adviseren over de verschillende soorten systemen die kunnen worden geplaatst. LS Elektra & Service kan op locatie laten zien wathet aanbod is en wat de werking is per systeem. Aan de hand van uw wensen kanLS Elektra & Service een systeem uitkiezen dat past bij uw woning en wensen. Wanneer het systeem voorradig is kan LS Elektra & Service dit direct voor u plaatsen. Wanneer dit niet voorradig iswordt er direct een bestelling geplaatst.


Camera beveiliging thuis

Het geeft een gevoel van rust en veiligheid als u weet dat uw huis is beveiligd. Zeker wanneer u overdag weg bent of een tijd van huis bent in verband met vakantie. LS Elektra & Service geeft u de keuze uit een groot aantal diverse beveiligingssystemen waaronder:

  • Toegangsbeveiligingssystemen
  • Alarmsystemen
  • Toegangspoorten
  • Beveiligingshekken
  • Camera beveiliging


SERVICE EN ONDERHOUD


Voor alle elektra problemen binnen uw kantoorpand of woning staat LS Elektra & Service graag voor u klaar. Met dejarenlange ervaringen specialisatie op het gebied van elektrotechniek hebben elektrische storingen en problemen geen geheimen meer voor LS Elektra & Service. Naast het oplossen van elektra problemen kan LS Elektra & Service u ook voorzien van onderhoud aan elektra. Het tijdig opsporen van problemen kan ervoor zorgen dat grotere problemen in de toekomst uitblijven.Hetelektrische onderhoud van een pand kunt u met een gerust hart uit handen geven aan LS Elektra & Service in Dedemsvaart en omgeving.


Elektra storing verhelpen

Het is heel vervelend wanneer u zonder stroom komt te zitten. Zeker wanneer het een kantoorpand betreft waar gewerkt moet worden. Voor problemen binnen de elektra zoals onder andere:kortsluiting, stroomstoringen of spanningsproblemenkan LS Elektra & Service snel bij u langskomen om dit op te lossen. Ook alle benodigde materialen worden door LS Elektra & Service aangeleverd.


Elektra service

Voor stopcontacten, verlichting of welk elektraprobleem dan ook kunt u rekenen op LS Elektra & Service in Dedemsvaart. LS Elektra & Service lost dit snel en probleemloos voor u op zodat u uw werkzaamheden weer kunt hervatten. Naast kantoorpanden zet LS Elektra & Service zich ook in voor departiculier. Er wordt van tevoren een offerte voor u opgesteld zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. De rijkosten zijn in dit bedrag meegenomen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.


Groepenkast vervangen, uitbreiden of plaatsen

Het vervangen van de groepenkast doet LS Elektra & Service voornamelijk in de woningbouw. Naast het vervangen kan ook de groepenkast worden geplaatst of uitgebreid. Hierin geeft u uw wensen aan en LS Elektra & Service gaat daarmee aan de slag. Voor hetaanleggen van de groepenkastlevert LS Elektra & Service zelf de benodigde materialen zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Is uw groepenkast aan vervanging toe? Dan schakelt u eenvoudig de hulp in van LS Elektra & Service in Dedemsvaart. In nieuwbouw woningen kunnen zelfs de complete groepenkast of meterkast voor u worden aangelegd.


Nieuwe meterkast laten plaatsen

De werkzaamheden die LS Elektra & Service uitvoert aan de meterkast is veelal bedrijfsmatig. Hierbij kunnen grote kasten worden vervangen, geplaatst of uitgebreid.

Ook oude stoppenkasten kunnen compleet worden vervangen voor een nieuwe. Voor eenherindeling van de meterkasthelpt LS Elektra & Service u ook graag verder.

Mocht de meterkast verplaatst dienen te worden, dan doet LS Elektra & Service dit ook voor u in samenwerking met een ander bedrijf.


Alle benodigde materialen voor de meterkast werkzaamheden levert LS Elektra & Service zelf aan. Met de jarenlange ervaring en kennisvan de elektrotechniek kan LS Elektra & Service vrijwel iedere klus voor u afhandelen op dit gebied.


Meterkast vervangen kosten

Wilt u als bedrijf of particulier uw meterkast of groepenkast uitbreiden, vervangen of juist laten plaatsen en bent u benieuwd naar de bijkomende kosten? Dan kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. De rijkosten en de werkzaamheden zitten in de prijs begrepen. U weet na de vrijblijvende offerte direct waar u aan toe bent.

Kabelgoten ophangen

Binnen een bedrijfspand of woning wilt u de kabels het liefst zo goed mogelijk weggewerkt hebben. Zeker wanneer u te maken heeft met honderden kabels tegelijk.

LS Elektra & Service kan kabelgoten in uw bedrijf of woning plaatsen. Door een kabelgoot te plaatsen kunnen leidingen en kabels worden weggewerkt. Een kabelgoot is een bakje welke langs de muren loopt waar de kabels in liggen. Dit zorgt voor eennette en strakke afwerkingen tevens wegwerking van de kabels.


Kabelgoten plaatsen in bedrijf of woning

Wanneer LS Elektra & Service kabelgroten gaat plaatsen worden de benodigde materialen zelf geregeld zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Een andere veelvoorkomende oplossing voor kabels wegwerken is hetfrezen. Dit komt veel terug bij renovatie en nieuwbouw woningen.

Bij het frezen worden leidingen weggewerkt in de muren. Hierdoor zijn kabels weggewerkt en heeft u alleen nog een schakelaar of lichtknop op de muur. De leidingen en kabels worden volledig weg gefreesd.


Draadtrekken

Bij draadtrekken worden de oude draden letterlijk uit de muur getrokken en komen hier nieuwe voor in de plaats.


Bij nieuwbouw woningen zorgt LS Elektra & Service ervoor dat de draden en elektra door de gehele woning worden getrokken zodat uoveral stroom, tv en internetheeft. Wilt u gebruik maken van de diensten van LS Elektra & Service op het gebied van kabelgoten ophangen, frezen of draadtrekken?


Dan kunt u eenvoudig contact opnemen. Wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

ELEKTRICITEIT


Binnen uw woning of bedrijfspand legt LS Elektra & Service graag elektra voor u aan. Zowel bij nieuwbouwwoningen als na een renovatie kunt u rekenen op de hulp en kennis van LS Elektra & Service op het gebied van elektra. LS Elektra & Service zorgt dat u elektra heeft in alle kamers van uw woning waar u dit wenst. Hetplaatsen van extra stopcontactenof verlichtingwordt probleemloos voor u uitgevoerd. U geeft uw wensen aan en LS Elektra & Service gaat hiermee aan de slag.


Elektra buiten aanleggen

Wilt u juist liever buiten elektra aangelegd hebben? Ook daarvoor kunt u bij LS Elektra & Service terecht. Voor buitenverlichting of een stopcontact in de schuur schakelt u eenvoudig de hulp van LS Elektra & Service in. Hierbij wordt het complete plaatje geleverd en denkt LS Elektra & Service graag met u mee. Uiteraard staan uw wensen te allen tijde voorop bij alle werkzaamheden.


Voor alles omtrent elektra bent u bij LS Elektra & Service aan het juiste adres. LS Elektra & Service kan een hoop voor u betekenen op dit gebied zoals:

  • Stopcontacten aanleggen, zowel binnen als buiten
  • Schakelaars plaatsen
  • Verlichting plaatsen, zowel binnen als buiten
  • Internet aansluiten
  • Tv aansluiten

Elektriciteit aanleggen

Zowel voor particulieren als voor bedrijven ze LS Elektra & Service zich graag in voor het aanleggen van elektriciteit. Daarnaast kunt u rekenen opservice en onderhoudvan LS Elektra & Service. Alvorens LS Elektra & Service te werk gaat krijgt u een vrijblijvende offerte. Hierinzijn de rijkosten en plaatsingskosten al meegenomen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

HEEFT U HULP NODIG BIJ ELEKTRISCH ONDERHOUD?