ONZE SPECIALITEIT BEVAT

BEVEILIGINGSSYSTEMEN


Voor een veilig gevoel in huis en extra inbraakbeveiliging kan LS Elektra & Service bij u langskomen om een beveiligingssysteem te plaatsen. Wanneer u uw wensen aangeeft op het gebied van de beveiligingssystemen kan LS Elektra & Service deze voor u bestellen en installeren. 


Alarmsysteem woning

LS Elektra & Service kan u adviseren over de verschillende soorten systemen die kunnen worden geplaatst en kan op locatie laten zien wat het aanbod is en wat de werking is per systeem.

Camera beveiliging thuis

Het geeft een gevoel van rust en veiligheid als u weet dat uw huis is beveiligd. Zeker wanneer u overdag weg bent of een tijd van huis bent. U heeft de keuze uit een  aantal diverse beveiligingssystemen waaronder:

  • Toegangsbeveiligingssystemen
  • Alarmsystemen
  • Toegangspoorten
  • Beveiligingshekken
  • Camera beveiliging


SERVICE EN ONDERHOUD


Voor alle elektra problemen binnen uw kantoorpand of woning staat LS Elektra & Service graag voor u klaar. Naast het oplossen van elektra problemen kan LS Elektra & Service u ook voorzien van onderhoud aan elektra. Het tijdig opsporen van problemen kan ervoor zorgen dat grotere problemen in de toekomst uitblijven. Het elektrische onderhoud van een pand kunt u met een gerust hart uit handen geven aan LS Elektra & Service.


Elektra storing verhelpen

Het is heel vervelend wanneer u zonder stroom komt te zitten. Zeker wanneer het een kantoorpand betreft waar gewerkt moet worden. Voor problemen binnen de elektra zoals onder andere: kortsluiting, stroomstoringen of spanningsproblemen kan LS Elektra & Service snel bij u langskomen om dit op te lossen. Ook alle benodigde materialen worden door LS Elektra & Service aangeleverd.


Elektra service

Voor stopcontacten, verlichting of welk elektraprobleem dan ook kunt u rekenen op LS Elektra & Service. Naast kantoorpanden zet LS Elektra & Service zich ook in voor de particulier. Er wordt van tevoren een offerte voor u opgesteld zodat u weet waar u aan toe bent. De rijkosten zijn in dit bedrag meegenomen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.


Groepenkast vervangen, uitbreiden of plaatsen

Het vervangen van de groepenkast doet LS Elektra & Service. Naast het vervangen kan ook de groepenkast worden geplaatst of uitgebreid. Voor het aanleggen van de groepenkast levert LS Elektra & Service zelf de benodigde materialen zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Is uw groepenkast aan vervanging toe? In nieuwbouw woningen kunnen zelfs de complete groepenkast of meterkast voor u worden aangelegd.


Nieuwe meterkast laten plaatsen

De werkzaamheden die LS Elektra & Service uitvoert aan de meterkast is veelal bedrijfsmatig. Hierbij kunnen grote kasten worden vervangen, geplaatst of uitgebreid.

Ook oude stoppenkasten kunnen compleet worden vervangen voor een nieuwe. Voor een herindeling van de meterkast helpt LS Elektra & Service u ook graag verder.


Alle benodigde materialen voor de meterkast werkzaamheden levert LS Elektra & Service zelf aan. 


Kabelgoten ophangen

Binnen een bedrijfspand of woning wilt u de kabels het liefst zo goed mogelijk weggewerkt hebben. Zeker wanneer u te maken heeft met honderden kabels tegelijk.

LS Elektra & Service kan kabelgoten in uw bedrijf of woning plaatsen. Door een kabelgoot te plaatsen kunnen leidingen en kabels worden weggewerkt. Een kabelgoot is een bakje welke langs de muren loopt waar de kabels in liggen. Dit zorgt voor een nette en strakke afwerkingen tevens wegwerking van de kabels.


Kabelgoten plaatsen in bedrijf of woning

Wanneer LS Elektra & Service kabelgroten gaat plaatsen worden de benodigde materialen zelf geregeld zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Een andere veel voorkomende oplossingen voor kabels wegwerken is het frezen. Dit komt veel terug bij renovatie en nieuwbouw woningen.

Bij het frezen worden leidingen weggewerkt in de muren. Hierdoor zijn kabels weggewerkt en heeft u alleen nog een schakelaar of lichtknop op de muur.

De leidingen en kabels worden volledig weggefreesd.


Draadtrekken

Bij draadtrekken worden de oude draden letterlijk uit de muur getrokken en komen hier nieuwe voor in de plaats.


Bij nieuwbouw woningen zorgt LS Elektra & Service ervoor dat de draden en elektra door de gehele woning worden getrokken zodat u overal stroom, tv en internet heeft.

ELEKTRICITEIT


Binnen uw woning of bedrijfspand legt LS Elektra & Service graag elektra voor u aan. Zowel bij nieuwbouwwoningen als na een renovatie kunt u rekenen op de hulp en kennis van LS Elektra & Service op het gebied van elektra. LS Elektra & Service zorgt dat u elektra heeft in alle kamers van uw woning waar u dit wenst. 


Elektra buiten aanleggen

Wilt u juist liever buiten elektra aangelegd hebben? Ook daarvoor kunt u bij LS Elektra & Service terecht. Voor buitenverlichting of een stopcontact in de schuur schakelt u eenvoudig de hulp van LS Elektra & Service in. Hierbij wordt het complete plaatje geleverd en denkt LS Elektra & Service graag met u mee. Uiteraard staan uw wensen voorop bij alle werkzaamheden.


Voor alles omtrent elektra bent u bij LS Elektra & Service aan het juiste adres. LS Elektra & Service kan een hoop voor u betekenen op dit gebied zoals:

  • Stopcontacten aanleggen, zowel binnen als buiten
  • Schakelaars plaatsen
  • Verlichting plaatsen, zowel binnen als buiten
  • Internet aansluiten
  • Tv aansluiten

Elektriciteit aanleggen

Zowel voor particulieren als voor bedrijven zet LS Elektra & Service zich graag in.

HEEFT U HULP NODIG BIJ ELEKTRISCH ONDERHOUD?